06 d'abril de 2016 <Atrás

Bemypartner va organitzar, el passat mes de març, la presentació de la segona edició de Desafiament Àrtic. L`acte va tindre lloc a l`ambaixada de Dinamarca a Madrid.

Aquesta edició consisteix en una expedició en la qual l’aventurer Manuel Calvo recorrerà Groenlàndia en trineu durant 15 dies, gràcies a patrocinadors com Purina PRO PLAN. Però, Manuel no estarà sol; 2 esquimals, un veterinari i 32 gossos groenlandesos l’acompanyaran.

Durant aquest Desafiament Àrtic visitaran una de les majors concentracions d’óssos polars del món. L’objectiu, no només conèixer l’ecosistema en què viuen els óssos polars, sinó principalment conèixer les característiques morfològiques dels gossos autòctons per sobreviure en condicions tan extremes.

A més a més aquesta iniciativa pretén promoure la figura del gos i el seu vincle amb l’ésser humà. Desafiament Àrtic vol mostrar la figura ancestral del gos com a auxiliar en la supervivència. Es tracta, així mateix, d’una oportunitat única d’accedir a un lloc on només es pot arribar en trineu de gossos.

Purina, un dels principals patrocinadors d’aquest desafiament, és un dels líders mundials en alimentació per a animals de companyia. La marca promou, des de fa més de 85 anys, els avanços científics en nutrició i manteniment per a mascotes.

Desitgem a Manuel Calvo i el seu equip un desafiament emocionant. Us explicarem tot al seu retorn de Groenlàndia.

Com agència de comunicació sempre és un plaer involucrar-nos en iniciatives d’aquest tipus.

Cada setmana us mantindrem informats sobre els diferents projectes en què estem embarcades. La comunicació és la nostra raó de ser.

<Atrás

Noticias relacionadas