01 d'abril de 2016 <Atrás

La setmana passada vam tindre el plaer d`acompanyar a l`equip de Club Metropolitan a l`event d`inauguració del nou centre de Badalona.

Metropolitan Badalona ofereix 6.000m2 d`espectaculars instal·lacions i es troba a l`espai de l`antic cinema Picarol, un històric punt de trobada dels badalonesos en ple cor de la ciutat.

El centre compta amb tres sales d`activitats dirigides i amb llum natural. Hi ha una espectacular zona d`aigües amb piscina  visible des de totes les zones. D`altra banda, hi han dues zones d`activitats lliures incloent una especifica d`entrenament funcional.

Els socis del club trobaran, a més a més,  un centre de bellesa, cafeteria, zona de business amb premsa del dia, wifi gratuït, restaurant, solàrium i una ludoteca per als xiquets. El centre representa la filosofia Metropolitan d`espais de disseny per a aconseguir relaxació, cura i entrenament que reforcen el sentiment de pertinència al club.

La cadena té un model únic de clubs basat en oferir la màxima qualitat de servei amb centres d`estètica i dissenys molt cuidats. Les màquines són de la gama més alta de Technogym i s`ofereixen el màxim nombre de classes dirigides incorporant les últimes tendències.

Club Metropolitan va iniciar la seua activitat a Barcelona a 1989 i ja té 23 centres distribuïts a tota Espanya, el que la converteix en la primera cadena a l`àmbit nacional. Instal·lacions cuidades al detall amb dissenys exclusius; zones dedicades al relax i la salut, i màxima qualitat en el servei són el principal segell diferenciador.

Barcelona (6 centres), Madrid (4), Bilbao (2), Zaragoza (2), Sevilla, Badalona, La Coruña, Santander (2), Torrelavega, Vigo, Gijón i Murcia són les ciutats amb la presència de Metropolitan. Així mateix, els socis del club poden accedir a qualsevol centre de la cadena, el que facilita la pràctica d`esport a tots aquells que viatgen.

Gràcies a Club Metropolitan per confiar, una vegada més, en el nostre treball. L`event d` inauguració del club a Badalona va ser tot un èxit i ha tingut gran repercussió mediàtica.

<Atrás

Noticias relacionadas