Creixem amb tu

Oferim serveis integrats, creatius i eficaços.
Explica’ns el teu objectiu i nosaltres dissenyem el pla.

Gabinet de premsa

Convertim la teva empresa, els teus objectius i els teus èxits en notícia. La nostra meta és aportar visibilitat i reputació a la teva marca com a base d’una estratègia de comunicació consolidada. Gràcies a la nostra àmplia experiència i relació amb els mitjans de comunicació, assegurem ampliar la cobertura mediàtica de la teva empresa.

Esdeveniments

Organitzem experiències creatives i memorables per a la marca, mitjans de comunicació i assistents. Dissenyem esdeveniments a mida per a cada tipus de públic i objectiu: rodes de premsa, llançaments, aniversaris, inauguracions, esdeveniments solidaris, etc. Escoltem les teves necessitats i ens encarreguem de donar valor i personalitat al teu esdeveniment.

Social Media & Màrqueting de Continguts

La teva marca és present a les xarxes socials? Tens pàgina web? Blog? T’ajudem a conèixer el teu públic i a apropar la teva marca al consumidor. Ens encarreguem d’elaborar un pla detallat de màrqueting de continguts i optimitzat per a les diferents plataformes digitals. Personalitzem els teus missatges perquè arribin a qui han d’arribar.

Màrqueting d’influencers

No és el futur, és el present. Vols augmentar el ROI de la teva marca? El contingut generat per un influencer té un índex de conversió més alt que qualsevol altra acció de màrqueting. Per aquest motiu, potenciem la imatge de la teva marca i li donem un impuls a les vendes del teu producte i servei gràcies a les estratègies creatives amb influencers.

Formació

Oferim formació especialitzada per a directius i empreses amb un clar enfocament professional i pràctic. Formació a portaveus, parlar en públic, gestió de crisi reputacional, comunicació per a dones emprenedores, xarxes socials per a professionals, marca personal, etc. Saber què dir i com dir-ho en tot moment és clau per a la imatge d’una marca.

Comunicació de crisi

La reputació de marca és crucial per sobreviure en un entorn tan competitiu. Elaborem un pla de comunicació en el context de situacions de crisi. Determinem els portaveus i els formem, dissenyem els missatges clau i gestionem la comunicació amb els mitjans, per acompanyar-te, protegir a la teva companyia i satisfer els teus clients. Ets en bones mans.

Producció audiovisual
& Disseny gràfic

Dinamitzem el teu web o els teus canals digitals amb produccions audiovisuals i disseny gràfic. Produïm vídeos corporatius i reportatges per a mitjans de comunicació, organitzem shootings de marca, producte, esdeveniments i equip. I afegim valor i creativitat amb el nostre servei de branding i disseny gràfic.

Comunicació
interna

La salut d’una empresa es treballa des de dins perquè es percebi fora. A Bemypartner t’ajudem a gestionar els canals i els missatges de comunicació amb els teus empleats per transmetre la identitat i els valors corporatius, promoure la comunicació amb l’equip, apoderar-lo i fomentar la cultura d’empresa.