QUI SOM

quienes-somos

A Bemypartner volem treballar per a la seva empresa al seu costat. Entendre el seu negoci i contribuir al seu èxit des de la nostra àrea: la comunicació. Treballem amb implicació, professionalitat i passió per la nostra feina.

Un valor imprescindible per a construir una historia sobre la seva empresa i que arribi al client o consumidor.

La nostra orientació és 100% al seu negoci, donat que la comunicació ha de ser eficaç i rentable.

Som experts en relacions amb els mitjans, organització d’esdeveniments i xarxes socials. Creem i desenvolupem produccions gràfiques i audiovisuals, desenvolupament de webs i altres materials visuals.

Bemypartner va sorgir amb la idea d’oferir un coneixement sènior personalitzat i personal. Un tracte amb el client directe per oferir un servei de qualitat, treballant de manera conjunta per assolir els seus objectius.

Creiem en la comunicació i les relacions publiques com a eines estratègiques.

A global alliance of top-tier corporate communications experts

Bemypartner és l’agència espanyola d’Infinite Latitude, una xarxa de professionals sènior independent amb més de 15 anys d’experiència.

Es tracta d’una una xarxa d’assessors de confiança, que proporcionen coneixements, experiència i contactes.

Infinite Latitude permet l’accés a serveis de comunicació estratègica de primer nivell a tot el món.

Format per agències de tipus “boutique”, Infinite Latitude és una xarxa global de consultors sènior de comunicacions corporatives.

infinite

Tots els socis tenen al menys deu anys d’experiència professional, assessors personals de confiança, proporcionant accés a amplis coneixements.

Aquesta xarxa internacional va néixer amb la idea de proporcionar accés a serveis internacionals de primer nivell sense el cost afegit associat a les tradicionals multinacionals del sector.

Responsabilitat Social Corporativa

Perquè creiem que tots hem de contribuir a un món millor encara que sigui amb un petit gra de sorra. Bemypartner és soci de Cruz Roja i Acnur.

cruzroja
acnur